Zakaj bi morali izbrati Hangcha viličarje?

47 let izkušenj z viličarji

HANGCHA je bila ustanovljena leta 1956. Leta 2000 se je iz državne družbe preoblikovala v zasebno delniško družbo, in v 60-letnih zgodovinah prevzela preveč odgovornosti in upanja iz vsakega sektorja kitajske družbe.

Prvorazredna baza za raziskave in razvoj modernih viličarjev

Nov industrijski park je zgrajen za nadaljnji razvoj HANGCHE. Nahaja se v ekonomski coni Lin'an, zahodno od Hangzhoua, ob čudovitem jezeru Qingshan, blizu je tudi inovacijska baza znanstveno raziskovalne ustanove Zhejiang.

Največji izvoznik in proizvajalec viličarjev na Kitajskem

Zadnjih 10 let so najboljši v industriji, saj so največji proizvajalec in izvoznik viličarjev na Kitajskem. HANGCHA je 8. na svetu po prodajnih številkah v industriji.

Prvovrstne raziskovalne in razvojne sposobnosti

HANGCHA je nacionalno visokotehnološko podjetje. Imajo tehnološki center na Kitajskem, kateri zajema prvovrstno ekipo za raziskave in razvoj, imajo tudi v lasti štiri viličarske inštitute, štiri inštitute za komponente, en tehnološki inštitut in en nacionalni laboratorij za odobritev.

Široka ponudba transportne opreme

HANGCHA ima v ponudbi čelne viličarje z notranjim izgorevanjem od 1.000 kg do 48.000 kg nosilnosti, čelne električne viličarje nosilnosti od 750 kg do 18.000kg,  skladiščno opremo, bočne viličarje, vlačilce, terenske viličarje, teleskopske viličarje, dvižne ploščadi in še mnogo več.

DIZELSKI VILIČARJI
1 - 32 ton nosilnosti

VEČ INFORMACIJ

ELEKTRIČNI VILIČARJI
1-8,5 ton nosilnosti

VEČ INFORMACIJ

TERENSKI VILIČARJI
3 - 6 ton nosilnosti

VEČ INFORMACIJ

ELEKTROHODNI VILIČARJI
1 - 2 toni nosilnosti

VEČ INFORMACIJ

REGALNI VILIČARJI
1,2 - 2 toni nosilnosti

VEČ INFORMACIJ

PALETNI VILIČARJI
1,5 - 3 ton nosilnosti

VEČ INFORMACIJ

ROČNI PALETNI  VILIČARJI
2,5 ton nosilnosti

VEČ INFORMACIJ

DVIŽNE PLOŠČADI

VEČ INFORMACIJ