Širok izbor viličarjev
Širok izbor viličarjev
Viličarji
Preverjena kakovost
Viličarji
Total care garancija
Viličarji
Individualni pristop

Nepvil v številkah

20
Let izkušenj
170
Viličarjev
110
Zadovoljnih strank
200
Prodanih viličarjev

Center NEP-VIL je družinsko podjetje z 20 letno tradicijo. Ustanovljeno je bilo leta 2002 v Ljubljani, in se je najprej imenovalo Center nepremičnine d.o.o.. Leta 2020 smo se preimenovali v Center NEP-VIL d.o.o., dejavnost pa smo razširili na področje delovnih strojev in prodajo rezervnih delov, varnostne opreme ter ostale delovne opreme. Specializirani smo za segment viličarjev. Za nakup ali najem vam je na voljo široka paleta novih in rabljenih viličarjev, zagotavljamo pa vam tudi kvaliteten servis in dobavo nadomestnih delov.

Zadovoljstvo strank, zaupanje in kvaliteta so glavno vodilo pri našem delu. Veseli smo, da smo v dveh desetletjih pridobili zaupanje mnogih zadovoljnih strank in z večino sodelovanje nagradili v dolgoročno partnerstvo.


wrapkit
wrapkit

Kje se nahajamo?


Tukaj smo, da vam pomagamo najti viličar, ki najbolje ustreza vašim potrebam. Z veseljem odgovorimo na vas vaša vprašanja.

CENTER NEP-VIL d.o.o.
Litostrojska cesta 44, 1000 Ljubljana
Matična številka: 1701568000
Davčna številka: SI53188977

068 605 121

info@nepvil.si


Centralno skladišče Ljubljana:
Litostrojska cesta 44, 1000 LjubljanaZastopamo le najboljše

Želite biti obveščeni o vseh novostih?

Prijavite se na brezplačne e-novice

S prijavo na e-novice se strinjate, da v skladu s svojo politiko zasebnosti do preklica hranimo in obdelujemo vaše osebne podatke za namen občasnega pošiljanja obvestil na vnesen e-poštni naslov.