Enaka teža in velikost kot ročni viličar, vendar popolnoma električen in z izjemno ceno - prinaša viden doprinos v podjetje.

Z vedno zanesljivim litij-ionskim paletnim viličarjem CBD15-JH varneje in lažje dvigujte in prevažajte blago. Ta lahek viličar, ki se ponaša s popolnoma električnim dvigom in pogonom, odpravlja potrebo po ročnem upravljanju – takoj poveča varnost in produktivnost okoli skladišča in na zadnji strani tovornjakov.

Enaka teža in velikost kot ročni paletni viličar, vendar popolnoma električen in z IZJEMNO  ceno – CBD15-JH ponuja viden doprinos v podjetje.

 

Električni paletni viličar CBD15-JH je opremljen s snemljivo litij-ionsko baterijo, ki jo je mogoče napolniti v 3 urah – kar zagotavlja večjo produktivnost. Zagotavlja intermitentno polnjenje med odmori in ima neprekinjen čas delovanja 3 ure. Še več, baterijo je mogoče preprosto polniti s 3-polnim vtičem (24 V).

 

Snemljiva baterija pomeni, da lahko vozniki tovornjakov obdržijo viličar na tovornjaku čez noč po svoji izmeni, medtem ko akumulator dajo na polnjenje čez noč v skladišču. Možnost "ročne sprostitve elektromagnetnih zavor" zagotavlja, da viličar v primeru okvare še vedno deluje. Ta funkcija zagotavlja, da vaši vozniki med dostavo ne ostanejo na cedilu.

 

HANGCHA CBD15-JH (rdeč)

Nosilnost: 1.500 kg

Pogon: ELEKTRO

Višina dviga: 200 mm

Dolžina vilic: 1.150 mm

Kolesa: POLIURETAN

Baterija: 24V 30Ah Li-ion

 

HANGCHA CBD15-A3MC2-I (zelen)

Nosilnost: 1.500 kg

Pogon: ELEKTRO

Višina dviga: 200 mm

Dolžina vilic: 1.150 mm

Kolesa: POLIURETAN

Baterija: 24V Li-ion

 

Za več informacij in ponudbo smo vam z veseljem na voljo:

E-mail: info@nepvil.si

Tel: Jaka 068 605 121